Arvesta beursstand op Agriflanders

Beursstand op Agriflanders

Als grootste Belgische land- en tuinbouwgroep kon Arvesta natuurlijk niet afwezig zijn op Agriflanders, de grootste agrarische vakbeurs van Vlaanderen. Sylvester Events zorgde voor concept, organisatie, volledige aankleding en uitvoering van de Arvesta-beursstand op Agriflanders.

Arvesta is een ‘full-service partner voor boer en tuinder’, met in hun stal merken als Aveve, Dumoulin, Spoormans, Sanac, Cofabel en Lannoo. Stuk voor stuk grote namen die in de landbouwwereld klinken als een klok.

Sylvester Events bouwde voor Arvesta een uit de kluiten gewassen beursstand waar alle merken hun eigen plaatsje kregen. Een groot ‘landbouweiland’ van zo’n 1200 m², die de 40 Arvesta-merken op hun eigen manier in de kijker zette. Met deze krachttoer realiseerde Sylvester Events de grootste stand op de grootste agrarische vakbeurs van Vlaanderen.

Elk merk kreeg zijn plaats en de merkboodschappen werden duidelijk overgebracht, zowel visueel als audiovisueel. Dankzij een goed uitgekiende opbouw voelde de stand toch aan als een organisch geheel. En met enkele ‘eyecatchers’, zoals een grote silo, werd de boerenbuiten naar binnen gehaald. Zo vonden de bezoekers massaal hun weg naar de Arvesta-beursstand.

Door de nauwe samenwerking tussen team Sylvester Events en Arvesta werd Agriflanders voor hen een groot succes. De beursstand op Agriflanders voor Arvesta kreeg vele bezoekers over de vloer, waaronder ook Vlaams minister van Landbouw Jo Brouns.

Specifications

Klant
Arvesta
Type
Beurs
Jaar
2023
Sylvester events organiseert beursstand/ Sylvester events organises exhibition stand
Sylvester events organiseert beursstand voor Arvesta op Agriflanders