catering crew met mondmasker

25 jaar VIB.

Waar is dat feestje? Waar is dat feestje? 🙂 In Tour & Taxis! En waarom is dat feestje?

Omdat het Vlaams Instituut voor Biotechnologie een dikke taart met 25 kaarsjes erop heeft verdiend. En ze kozen Sylvester uit om daar een jubileumviering rond op te zetten.

Top! En wanneer is dat feestje? Op 13 oktober 2021.

Dus je bent te laat om er nog bij te zijn, en da’s wel jammer want het was fantastisch.

Presentatrice Francesca van Thielen nam samen met haar co-host Eva Kamanda de honneurs waar in een boeiend, uptempo en afwisselend talkshow format van de hand van onze in house redactie, doorspekt met knappe video’s van onze eigen videocel, en straffe gasten uit onze eigen … Vlaamse politiek, zoals bvb Vlaams minister van Landbouw Hilde Crevits.

Uiteraard werd er teruggeblikt op de afgelopen 25 jaar VIB maar er werd ook vooruitgeblikt naar de toekomst, zo was er bijvoorbeeld de bekendmaking van de hernieuwing van de beheersovereenkomst voor de komende 5 jaar.

Daarnaast waren er enkele verrassende optredens op verschillende podia met o.a. live muzikanten Sven Vandenwijngaert op piano en Nona Dekeyzer (zang). Als feestelijke afsluiter was er nog een exclusief en onvergetelijk miniconcert van Scala, het wereldberoemde engelenkoor uit Aarschot.

Uit de debrief is gebleken dat de ongeveer 1.000 bezoekers unaniem vol lof waren over de keuze om deze viering in talkshow vorm te doen.

Brengt het u op ideeën voor uw eigen jubileum of personeelsevent?

Neem dan zeker contact met ons op en dan brainstormen we graag samen met u over hoe het kan gaan uitzien. En zo wordt uw feest vast net zo fantastisch als dat van VIB!

Specifications

Type
Bedrijfsevenement, Personeelsevenement
Jaar
2021
Personen
1000