“Let’s get physical”.

De coronabarometer werd – eindelijk! – gelanceerd en dat heeft duidelijk een grote impact op de evenementensector. Want hoera-hoera, dankzij de kleurcodes wordt het makkelijker en duidelijker om te schakelen. Van zodra de huidige piek eindigt, gaan we over op code oranje en mogelijk zelfs geel. Kort samengevat: er kan weer veel, heel veel zelfs, en dat allemaal in een veilig kader. Tijd dus om rond de tafel te zitten over je volgende congres, productlancering, feest, personeels- of netwerkevent!

We gaan je niet meer vertellen dat we ons flexibeler opstellen dan de gemiddelde slangenmens. Dat wéét je ondertussen, na twee jaar aan pandemie. Of het nu fysiek, digitaal of hybride is, we hebben alle eventtypes ondertussen als professionals stevig onder de knie. Gasten vanop afstand, live sprekers, kleine groepen genodigden in de zaal, grote groepen thuis,… We kwamen steeds op de proppen met een creatief concept op maat en hielden rekening met de geldende maatregelen. Zijn we nog steeds van plan trouwens, laat dat duidelijk zijn.

Maar hoera-hoera – nogmaals! – we merken dat dynamische fysieke indoor events zeer binnenkort weer mogelijk worden, ook voor een grote massa aan genodigden. Ongetwijfeld had je nog dat ene evenement dat door omstandigheden meermaals werd opgeborgen. But today is the day! Het moment om ‘m weer uit de schuif te halen en de voorbereidingsfase af te trappen. Want er zijn nog wel wat zaken om in het achterhoofd te houden. De ventilatiecapaciteit van de gekozen venue is er daar bijvoorbeeld eentje van. Laat ons over zo’n zaken net wel het één en het ander over weten. Dus… Let’s talk! Over je wildste plannen. Je zotste ideeën. En over het evenement van je dromen.