“De goede oude live events zijn weer terug van weggeweest.”

We zijn zover! Sinds gisteren kunnen we weer fysieke evenementen organiseren. De goede oude ‘live’ events dus. Tot 200 personen indoor en 400 personen outdoor kan dat zonder maatregelen. Boven deze aantallen biedt het Covid Safe Ticket een sluitende oplossing om ook deze events ‘als vanouds’ te kunnen doen plaatsvinden. In Brussel geldt vooralsnog: mondmaskers en de anderhalvemeterafstandregel voor events onder die 200 indoor en 400 outdoor.

Vanaf 1 oktober worden de drempels nog verhoogd tot respectievelijk 500 en 750. En daarna hopelijk ook snel helemaal zonder drempels. Je ziet: de weg ligt volledig open om met je bedrijf of organisatie opnieuw live events te organiseren, in alle veiligheid.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Toch kunnen we ons voorstellen dat je nog met vragen zit. Geen nood: als eventbureau weten we perfect hoe we je mogelijke zorgen kunnen wegnemen. Zowel met betrekking tot de te volgen protocollen en administratie, de in te lichten overheden, de organisatie van de controle met een Covid Safe Ticket (inclusief andere testvormen), de informatie die je moet verstrekken aan je deelnemers of personeel, enzovoort. Wij nemen die verantwoordelijkheid op ons en werken daarvoor samen met professionele veiligheidscoördinatoren.

Maar misschien blijkt uit je doelstellingen en te bereiken doelgroepen dat een fysiek event niet eens het aangewezen eventformat is. Misschien is een volledig online event of een hybride event (deels fysiek, deels online) de juiste oplossing? Na een jaar digitale events is gebleken dat deze eveneens bijzonder doeltreffend kunnen zijn, en bovendien goedkoper en duurzamer.

KOPLOPER

Sylvester heeft zich sinds het voorjaar van 2020 ontpopt tot een absolute koploper op het vlak van online, virtuele en hybride events, van A tot Z. Mocht dit het juiste antwoord zijn op je eventvraag, dan ben je ook hiervoor bij ons in de beste en veiligste handen. Je ziet, er is geen reden meer nog langer te wachten. Contacteer ons met je briefing of je vraag via info@sylvester.be.