Sylvester TV maakt recruitment video/Sylvester TV makes recruitmentvideo

recruitment video.

RECRUITMENT VIDEO: EEN SPRINGPLANK IN HD

Als u bij employer branding video denkt aan saaie, middelmatige en grijze beelden die niemand over de streep trekken, dan moét u Sylvester leren kennen. De kracht van beeld staat volledig ten dienste van uw bedrijf. Het doel: de juiste profielen aantrekken, die perfect binnen uw bedrijfscultuur passen.

De knowhow die we opbouwden in televisie en film, vertalen we naar uw recruitment video. Scenario’s die prikkelen en overtuigen, zorgen voor originele employer branding. En precies daar maken we het verschil.

RECRUITMENT VIDEO: WAAROM EIGENLIJK?

U vraagt zich af wat de meerwaarde is van een creatieve en wervende HR-video? Wel, de tijd dat u toekomstige talenten in huis haalde met netto-bruto, maaltijdcheques en bonussen is voorbij. De talenten van vandaag kiezen met hun hart voor hun nieuwe job. Ze moeten geloven in de mogelijkheden van uw bedrijf. Kortom, u haalt ze enkel over de streep met een onweerstaanbaar verhaal.

Storytelling is al langer trending in de wereld van recruitment. Video’s zijn dé manier om uw identiteit concreet te maken. Uw verhaal in de markt te zetten. En uw doelgroep er in één oogopslag van te overtuigen dat u de juiste werkgever voor hen bent. Employer branding met een twist, voor profielen die weten wat ze willen.

Sylvester TV maakt recruitment video/ Sylvester TV makes recruitment video

EMPLOYER BRANDING VIDEO: EEN TROEF IN DE WAR ON TALENT

Uw recruitment video zal sociaal zijn, of hij zal niet zijn. Dankzij de alomtegenwoordige power van Facebook en LinkedIn, speelt de war on talent zich steeds meer online af. Om niet ten onder te gaan in die zee van online-informatie, moét u opvallen.

Alles wat u daarvoor nodig hebt, is het juiste team, de geschikte apparatuur en een scenario dat elke kijker geboeid houdt tot op het einde.

Sylvester TV maakt recruitment video/ Sylvester TV makes recruitment video

HR-VIDEO, RECRUITMENT VIDEO EN EMPLOYER BRANDING

Sylvester creëert recruitment video’s die makkelijk deelbaar zijn, aangepast aan de onlinemogelijkheden van vandaag, die in de smaak vallen bij uw specifieke doelgroep. Recruitment video’s met effect, quoi.

Employer branding video LATEN MAKEN?

Sylvester krijgt het juiste talent waar ú ’t wilt hebben. Contacteer ons.