Sylvester TV maakt animatievideo/Sylvester TV makes animationvideo

Animatievideo.

ANIMATIEVIDEO MAKEN: LAAT UW BOODSCHAP STRIPPEN

Een animatievideo puurt uw boodschap netjes uit. Gestript tot op de essentie en in een beeldverhaal gegoten dat iedereen bij de les houdt.

Animatie laten maken heeft één groot voordeel: het kan de meest ingewikkelde zaken bijzonder eenvoudig visualiseren. Terwijl geschreven instructies of boodschappen vaak eindigen in een doolhof van woorden.

GEEF UW VERBEELDING DE VRIJE LOOP

U hebt een verhaal te vertellen? Waarom zou u zich dan laten beperken door de realiteit? Deze soort video vertelt exact wat u wilt. Op een manier die geen grenzen kent. Volledig af te stemmen op uw look & feel. Luchtig, speels en creatief of net zakelijk en helder.

De kenmerken van een ijzersterke animatievideo zijn altijd dezelfde: hoe vrij u uw verbeelding ook laat, uw boodschap wordt stevig in handen gehouden. Zo gaat creativiteit hand in hand met informatie.

Animatievideo 3D/ Animationvideo 3D

GRENZELOOS DOELTREFFEND

Animatievideo’s zijn bijzonder veelzijdig. Van klassiek getekende 2D-animaties tot adembenemende 3D-animatievideo’s. Zoveel stijlen, zoveel budgetten. Want ook dat is een voordeel van animatievideo’s: er bestaat een wereld aan mogelijkheden voor elk budget.

Wilt u een nieuwe bedrijfsmaatregel helder en eenvoudig communiceren naar uw werknemers? Of wilt u de procedures van een event naar uw bezoekers brengen – zonder te eindigen met kurkdroge teksten? Met deze soort video brengt u complexe boodschappen op een leuke, verrassende manier aan de man.

Animatievideo 2D / Animation video 2D

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN

Bij deze vorm van video komt de kracht van televisie samen met de ingenieuze creativiteit van ervaren designers. Het scenario, dat blijft ijzersterk. Ook de technische kant van het verhaal is zonder meer uitmuntend.

Mix daar nog eens het verbeeldende en verhalende meesterschap van onze mensen doorheen en u weet wat u krijgt: een video die zich met een rotvaart in het geheugen van uw kijkers draait.

BENIEUWD NAAR HOE UW ANIMATIEVIDEO ER ZOU KUNNEN UITZIEN?

Rep u als de wiedeweerga naar de telefoon en bel ons. Of stuur ons hier een mailtje.