Sylvester events organiseert personeelsevenement/ Sylvester events organises personnel event

personeels­evenement.

ORIGINEEL PERSONEELSevenement ORGANISEREN: MAG HET IETS MÉÉR ZIJN?

Krijgt u de handen maar moeizaam op elkaar voor het jaarlijkse personeelsevenement? Misschien is het dan tijd om een eventbureau in te schakelen voor een verrassend bijzondere ervaring.

Geen “Marie, geef de krabcocktail nog eens door.” maar wel “Wow, ik weet weer helemaal waarom ik hier zo graag werk.”

Uw personeel is het menselijke kapitaal, het dna van uw bedrijf. Een cliché, we weten het – maar wél een waarheid als een koe. U kunt er dan ook maar beter voor zorgen dat u uw mensen soigneert. Of beter nog: dat u ze verrast én tegelijkertijd uw bedrijf in de markt zet als het merk van de toekomst – en de meest aantrekkelijke werkgever in uw branche.

STRATEGIE IS ALLES VOOR UW PERSONEELSEVENement

Uiteraard doen we alles volledig volgens de look & feel, de HR-strategie én communicatiestrategie van uw bedrijf. Helemaal georganiseerd en vormgegeven zoals u dat wilt. Proper binnen uw budget, mooi binnen uw schema.

Ook voor- en na-trajecten worden zorgvuldig uitgestippeld én de input en talenten van uw medewerkers kunnen knap geïntegreerd worden binnen het concept.

“REEDS VERSCHILLENDE KEREN HET GENOEGEN GEHAD OM MET SYLVESTER SAMEN TE WERKEN”

“Met Akzo Nobel hebben we reeds verschillende keren het genoegen gehad om met Sylvester te mogen samenwerken. Iedere keer was het event een groot succes. Zeer professionele mensen, super vriendelijk, echt een aanrader voor elk bedrijf. Top!”

– Mari Garcia, Akzo Nobel Paints Belgium

PERSONEELsfeest: IDEEËN ÉN UITWERKING

Dat brengt ons bij de eerste stap: uw concept. Is de inspiratie een beetje opgedroogd? Geen probleem, u mag gerust wat originele invalshoeken uit het emmertje van onze creatives komen plukken. Zij ontwikkelen met plezier de ideeën die nog jarenlang over de tongen zullen gaan op kantoor.

Alles wordt uitgedokterd op maat van uw bedrijf én uw portefeuille. De mogelijkheden zijn eindeloos, net zoals de drive van onze teams. Zij boksen in geen tijd een personeelsevent in elkaar dat iedereen omverblaast. En het beste: wij regelen alles voor u tot in de kleinste details – van locatie tot decoratie, van logistiek tot catering.

EVENTBUREAU NODIG VOOR UW PERSONEELSFEEST?

Doe het eens anders, dit jaar.
Ga met ons rond de tafel zitten.
Contacteer ons!