Ingang ISSA met mensen op trap

World Social Security Forum 2019.

Het grootste en belangrijkste internationale evenement voor de Sociale Zekerheid dat dit jaar voor de eerste keer plaatsvond in een Europese hoofdstad. In samenwerking met de openbare instellingen van de sociale zekerheid in België kreeg Sylvester als eventbureau de opdracht dit forum te organiseren en in goede banen te leiden. Het congres vond plaats in Square Convention Center van 14 tot 18 oktober 2019.

Met meer dan 1.000 deelnemers uit meer dan 150 landen, waaronder ministers, bestuurders, CEO’s en senior managers, was het de bedoeling om een ongeëvenaarde bron van exclusieve netwerking, kennis en inspiratie aan te bieden. Het thema dit jaar was “Protecting people in a changing world” en het event viel samen met de 75ste verjaardag van het Belgische socialezekerheidsstelsel. Het programma van het congres werd gevormd door belangrijke kwesties en uitdagingen voor de sociale zekerheid, met inbegrip van sessies over innovatieve strategieën in de administratie van de sociale zekerheid.

Een top met invloedrijke beleidsmakers uit de hele wereld was maar één van de hoogtepunten. Tijdens het forum werd ook de ISSA Award for Outstanding Achievement in Social Security uitgereikt. Er werden nieuwe en geactualiseerde professionele richtlijnen voor de administratie van de sociale zekerheid gelanceerd en nieuwe ontwikkelingen in het ISSA Centre for Excellence gepresenteerd.

Specifications

Klant
International Social Security Association (ISSA)
Type
Congressen & Seminaries
Personen
1400
Jaar
2019
Duur
5 dagen