Week van het Bos 2022/ Week of the Woods 2022

Week van het bos.

Explainervideo voor de Week van het Bos

Het Agentschap voor Natuur en Bos, afgekort als ANB, is een agentschap van de Vlaamse overheid dat ijvert voor de bescherming en ontwikkeling van natuurgebieden in Vlaanderen. Naar aanleiding van de Week van het Bos kwam ANB bij Sylvester aankloppen. 

De natuur onderbreekt het scrollen 

De vraag van ANB was duidelijk: enkele wervende video’s die jong en oud enthousiasmeert om mee te doen aan de Week van het Bos. Dat is maar een woord, want enthousiasmeren staat dubbel en dik in ons woordenboek. Met de hulp van Vlaams minister Zuhal Demir, juf Wendy en een bende enthousiaste kleuters proberen we iedereen naar het bos te lokken. 

Een wervende video die opvalt

Hoe we dat deden? Heel simpel: we trokken zelf het bos in. De natuur heeft namelijk niet veel reclame nodig. Ze lonkt in al haar schoonheid dus het enige dat wij moesten doen, is het vastleggen. En zo geschiedde: Vlaams minister van Omgeving Demir trok samen met de kleuters en juf Wendy haar wandelschoenen aan en ze trokken gretig het bos in. Met een prachtige wervende video als eindresultaat. 

Specifications

Klant
Agentschap Natuur & Bos
Type
Explainervideo, Social Video, Testimonial
Jaar
Oktober 2022
Week van het Bos 2022/ Week of the Woods 2022
Week van het Bos 2022/ Week of the Woods 2022
Week van het Bos 2022/ Week of the Woods 2022

Ben jij ook op zoek naar een mooie wervende video? Neem dan zeker contact met ons via mail of stel ons jouw vraag via het contactformulier.  Nog meer gelijkaardige cases bekijken? Take a look!