Hospitality-formules die verbazen en verwonderen.

De nieuwe exclusieve hospitality-formule van Sylvester is klaar om het hogere C-level te veroveren, verbazen en verwonderen. 

Maak indruk

U biedt uw gasten een ervaring op het hoogste niveau. Van start tot finish op maat ontwikkeld. Een onvergetelijke avond, op smaak gebracht met enkel uitmuntende ingrediënten.

Vergeet de typische events waar ook het grote publiek komt binnenstromen, zoals sportevenementen of muziekgala’s. De exclusieve Sylvester hospitality formules zijn wat ze zijn: exclusief ontworpen voor u en uw gezelschap.

Wonderlijk buitengewoon

Het event vindt plaats op een unieke locatie die normaal niet toegankelijk is voor het grote publiek. Denk bijvoorbeeld aan private kunstcollecties of een behind-the-scenes in een architecturaal meesterwerk.

Bovendien wordt u verwelkomd en begeleid door een eminente gastheer, zoals de bekende CEO van een grote onderneming of een autoriteit in het vakgebied van uw interesse.

Laat uw gasten sterren zien – en proeven

Na deze ervaring nemen we u mee naar een toprestaurant. Of beter nog: laten we een sterrenchef op locatie voor u de meest verrukkelijke creaties tevoorschijn toveren.

Sylvester zorgt voor alles. Van de parking tot de uitnodigingen, van shuttles tot de volledige praktische omkadering. U boekt. Ervaart. Beleeft. En geniet van een wonderlijke avond met uw topgezelschap.

Meer weten? Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te ontdekken.