Schneider reconnect day.

“Lang geleden dat we mekaar nog eens echt gezien hebben…!” Da’s een uitspraak die ze bij Schneider Electric veel te veel hoorden, en daarom schakelden zij Sylvester in, om voor hen een wervelende Reconnect Day op poten zetten.

Op 24 september 2021 toverde het Sylvester Events team met veel goesting en overgave het Kasteel Ter Block in Overijse om tot een prachtige funfair.

Wel driehonderd Schneider werknemers genoten volle bak van het ‘reconnecten’. Het was al “Oewist?!” , “Zalig om u hier te zien!” en “Da’s lang geleden!” wat de klok sloeg.

Eindelijk kon er weer live in de ogen gekeken worden en met de ellebogen gegroet worden.

Alles verliep op en top veilig via Covid Safe Ticket scans aan de ingang en uiteraard geholpen door het feit dat het event plaatsvond in de openlucht. 

Op de funfair konden de medewerkers allemaal genieten van een heleboel zot straffe attracties waaronder een bunjee run, human soccer, echte botsauto’s, kop van jut, en als kers op de taart: een volledige indoor speelhal, … Zei er iemand Pac Man? Yes!

Maar de fun kwam niet alleen van de fair, er stond ook muziek op het programma in een volledig afgebakende music area. Daar konden de gasten genieten van een line-up met o.a. Truephonic en The Gambits. Shake it baby! De combinatie van stevige meezing nummers en de beste covers om het feest op gang te trekken, overtuigden zelfs de schaarse muurbloempjes om mee te swingen. Op de dansvloer uiteraard.

Specifications

Client
Schneider Electric België
Type
Employee events
Persons
300
Year
2021

Specifications

Client
Schneider Electric België
Type
Employee events
Persons
300
Year
2021