Sylvester

Evenementenvideo.

Terug naar video

Event video: daar zal over gesproken worden

U steekt veel moeite en tijd in uw event – of beter nog: u laat ons dat doen. Dus waarom zou het verhaal stoppen als de laatste de deur dichtdoet?

Met een event video laat u uw bezoekers nagenieten. Ook wie er niet bij kon zijn, wordt meegezogen in de sfeer en de energie van uw event. En last but not least: een piekfijn geproducete eventvideo doet wonderen voor uw imago en identiteit. Want uw klanten beseffen: verdorie, dáár zit pit in, dáár moet ik zijn.

Evenement filmen: een vlieg op de muur

Bang om voor de voeten gelopen te worden door onze camera’s? Dat hoeft niet. Onze ervaring in de televisie- en filmwereld leerde ons hoe we als een vlieg op de muur de mooiste beelden kunnen schieten.

Het team dat uw event video filmt, bestaat uit gepassioneerde professionals. De juiste apparatuur en slimme montagetechnieken, een sterk ontwikkeld oog voor detail en sfeer: u krijgt het hele pakket. U geeft de aanwijzingen, Sylvester zorgt voor de realisatie.

Evenement filmen: een vlieg op de muur
Event filmen: snelheid en schoonheid

Wat die realisatie precies kan zijn? Simpelweg alles. De volledige samenvatting van uw event. Reacties van deelnemers, creatief gemonteerd. Sfeer- en overzichtsbeelden die de ambiance perfect capteren.

Uw eventvideo is bovendien beschikbaar op uw tempo. Dropt u hem de ochtend nadien al in de mailbox van alle aanwezigen? Of presenteert u hem liever enkele dagen later tijdens een informele meeting? U kiest.

Event video filmen of eventfilm maken?

Bel of mail ons en ontdek de mogelijkheden.

enkele klanten.

there's more where

that came from.

Feel.

Watch.

Enjoy.

Work with us
Sylvester