Vibe-festival

Sylvester
Terug naar Cases

25 mei kwamen 3.600 VDAB-werknemers samen op de Sfinks festivalwei in Boechout voor een uniek personeelsfeest: het VIBE-festival. Onder het motto “VDAB’ers In Beweging” – kortweg VIBE – werd er vrolijk op los gevibed, met muzikale acts, verrassende animaties en leuke attracties.

Op het VIBE Free Podium konden de VDAB’ers de collega’s verrassen met hun artistieke talenten. De Vibe Main Stage werd dan weer onveilig gemaakt door bekende muzikale toppers: Gene Thomas, Soulbrothers, Belle Perez, Jean Bosco Safari en Motown Supremacy zorgden er voor zomerse festival vibes. En wie meer zin had in vette beats, kon zijn hartje ophalen aan de DJ-Caravan.

De VDAB’ers die meer zin hadden in actie, konden zich uitleven op de botsauto’s of op The Beast, een beestig springkasteel met een hindernissenparcours.

Van al dat zingen, dansen, botsen en springen krijg je natuurlijk honger en dorst … En uiteraard konden onze vibers genieten van het betere festival food.

Ondertussen leukte een feestelijke fanfare de festivalweide op met old school muzikale vibes, en zorgden acteurs voor een komische vibe met humoristische acts.

Na afloop van het VIBE-festival vertrokken er shuttlebussen naar alle uithoeken van Vlaanderen, om iedereen weer veilig thuis te brengen. Handig voor zij die een glaasje te veel op hadden, of voor zij die gewoon niet graag rijden.

In ’t kort: een fijne en feestelijke dag om de collega’s weer eens te ontmoeten na twee jaar zoom meetings. Op deze vibe kunnen de VDAB’ers vlotjes een jaartje verder surfen.

Klant VDAB
Type Personeelsevenement
Personen 3600
Genre Festival
Jaar

25 mei 2022

Sylvester
Sylvester
Sylvester
Deel dit project
Sylvester

Feel.

Watch.

Enjoy.

Work with us