#mercivanuitmijnkot.

Sylvester
Terug naar Cases

Download hier de #mercivanuitmijnkot posters en help ons mee deze warme boodschap verspreiden!

De afgelopen dagen verspreidde zich een bijzondere oproep via sociale media om op vrijdag 20 maart om 12 uur ’s middags een wit laken uit te hangen en te applaudisseren vanuit ramen, deuren en vanop balkons. Dit om zorgverleners, vrijwilligers en iedereen die ons door deze moeilijke corona-tijden helpt, een hart onder de riem te steken.

Een mooi initiatief en een lichtpunt in donkere tijden. Daarom trok productiehuis Sylvester een hele reeks BV’s aan de mouw om deze actie te steunen onder de hashtag #mercivanuitmijnkot. Een hartverwarmend groot aantal BV's maakte een video met de oproep om mee te doen met de actie van vrijdag. Dat resulteerde in 2 oproepvideo’s met heel uiteenlopende bekende gezichten die via sociale media verspreid worden. Een eerste video werd op woensdag 18 maart 2020 online gelanceerd, een tweede versie met andere gezichten volgde op donderdag 19 maart.

Onder andere Thomas Vanderveken, Dina Tersago, Otto-Jan Ham, Daan, Jan Verheyen, Veerle Baetens, Hans Bourlon, Evelien Bosmans, Vic De Wachter, Veronique Leysen, Wouter Torfs, Lien Van De Kelder, Wim Opbrouck en tientallen anderen sporen Vlaanderen aan om vrijdag een wit laken uit het raam te hangen en ’s middags om 12 uur luid te applaudisseren. Om “Merci” te zeggen, en “Hou moed”. 

Type Social video
Jaar

2020

Deel dit project
Sylvester

Feel.

Watch.

Enjoy.

Work with us